Oldal kiválasztása

Winning star indukciós tűzhely ST-9674

Winning star indukciós tűzhely ST-9674

13,490 Ft

Ha rendszeresen szervez büféket, rendezvényeket vagy főzőműhelyeket, egy szabadon álló elektromos indukciós főzőlap nagyszerű megoldás. Ez a modell otthoni használatra is alkalmas. As főzőlapot indukciós serpenyőkkel kell használni. Elektromos védelemmel van ellátva a túlmelegedés megelőzése érdekében. Az indukciós főzőlap érintőképernyője könnyen kezelhető, a hőmérséklet pedig leolvasható az LCD kijelzőn. A tisztítás is egyszerű, köszönhetően a sima felületnek. Puha mikroszálas kendővel, vízzel és enyhe tisztítószerrel, például mosogatószerrel tisztíthatja.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Ha rendszeresen szervez büféket, rendezvényeket vagy főzőműhelyeket, egy szabadon álló elektromos indukciós főzőlap nagyszerű megoldás. Ez a modell otthoni használatra is alkalmas. A főzőlapot indukciós serpenyőkkel kell használni. Elektromos védelemmel van ellátva a túlmelegedés megelőzése érdekében. Az indukciós főzőlap érintőképernyője könnyen kezelhető, a hőmérséklet pedig leolvasható az LCD kijelzőn. A tisztítás is egyszerű, köszönhetően a sima felületnek. Puha mikroszálas kendővel, vízzel és enyhe tisztítószerrel, például mosogatószerrel tisztíthatja.

Winning Star 2200W indukciós főzőlap ST-9674

Magas hőmérsékletű hordozható indukciós tűzhely – 10 teljesítményfokozattal – 10 hőmérséklet beállítással – 4 órás időzítő

Teljesítmény: 2200W

Feszültség: AC 220V-240V

Termék mérete: 342*88*418mm

Szállítási idő: 1-3 munkanap