Oldal kiválasztása

Bluetooth hangszóró HDYG30Plus

Bluetooth hangszóró HDYG30Plus

32,770 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A csomag a következőket tartalmazza:

1 x Bluetooth hangszóró
1 x USB töltőkábel
1 x audiokábel
1 x hordozószíj

Használat:

Csatlakoztatás Bluetooth eszközhöz: Kapcsolja be a hangszórót. Nyomja meg a hangszórón található Bluetooth gombot. Kapcsolja be mobiltelefonján a Bluetooth funkciót, és keresse meg az elérhető eszközök közül a HDY-G30Plus hangszórót, majd csatlakozzon rá. Sikeres párosítás esetén a kihangosító készülék rövid csengés hangjelzést ad ki. Innentől a zenelejátszás és a hívásfogadás is ezen keresztül hallatszik. A zeneszámok a mobileszközén vagy a lejátszó paneljén található gombok segítségével léptethetők, indíthatók vagy állíthatók meg.
USB/TF kártya: csatlakoztassuk az eszközöket a megfelelő USB vagy TF csatlakozón keresztül, és a lejátszó automatikusan olvassa a zenei formátumokat. Az egyes műveletekhez (zeneszámléptetés, hangerő stb.) használjuk a lejátszó paneljét.

AUX: A kapott audiokábelt csatlakoztassuk a megfelelő bemenetekhez, és nyomjuk meg az M gombot, hogy módot váltson a készülék. A hangerő szabályozáshoz a zeneszámléptetés gombjait hosszan nyomjuk egyik vagy másik irányba. A zeneszámléptetés ebben a módban csak a mobileszközön végrehajtható, a lejátszó paneljén nem.

Töltés: A kapott kábel egyik végét csatlakoztassuk a készülék DC/5V csatlakozójába, a másikat pedig az áramforráshoz. Hálózati USB adapter nem tartozék