Ozo Gravel ózonos fertőtlenítő ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

Akció!

Ozo Gravel ózonos fertőtlenítő ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

11,990 Ft

Hatékonyság: A baktériumölő képesség hatszázszorosa az antibiotikumoknak, háromezerszerese az ultraibolya sugárzásnak és tízezerszerese a kínai gyógynövényekének.

Széles spektrumú: Az ózon egyidejűleg elpusztítja a különböző baktériumokat, vírusokat, penészgombákat. Ez páratlan más vírusellenes szerekkel szemben.

Biztonságos: Az ózon akut toxicitási vizsgálat LD50 értéke azt mutatja, hogy nem mérgező. Nincs irritáló hatása bőrre, nyálkahártyára, szemekre, sejtekre, stb.

Áthatolhatóság: Az ózon kis molekulatömege miatt erős penetrációs hatást fejt ki a sejtekre és szövetekre, így gyorsan behatol, hogy elpusztítsa a patogén mikroorganizmusokat.

Nincs ellenállás: Hatásának elve eltér minden antibiotikum és antivirin elvétől és végül oxigén keletkezik. A bakteriális vírusoknak nincs ellenállásuk és hosszútávon nem fognak rezisztenciát okozni.

Leírás

Megbízható teszt a bizalomért! Shenzhen Changtai Weiye Elektronics csapata tesztelte, hogy az eszköz megfeleljen az alkalmazandó FCC szabályoknak és előírásoknak. A vizsgálati módszer a lehető legpontosabb mérési szabványoknak megfelelt továbbá a szövetségi kommunikációs bizottság követelményének. Megfelel a 2014/30/EU tanácsi EMC irányelvnek.

A kutatások arra mutatnak rá, hogy kis mennyiségű ózon használatával is elpusztíthatók a vírusok, baktériumok, penészgombák. Bebizonyították, hogy ilyen kis mennyiségű koncentrációban nem káros az emberi egészségre.

A baktériumok és vírusok gyors és hosszútávú elpusztítása Kezdje el védeni családja egészségét!

Az egyszerű fehér és kék dizájn és a kivitelezés esztétikája ötvözi a mindennapi otthonok színvonalát

360° keringés Nem hagy zsákutcákat a fertőtlenítés! A levegőben, a tárgyak felületén, a szöveten belül működik

A legújabb spirálcső-ózontechnológia Nagyobb hatékonysággal, alacsonyabb zajjal és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a régi kerámialemezeké. A sterilizálás és fertőtlenítés hatása nyilvánvalóbb.

Fekete technológia-turbó ventilátor-1600 fordulat/perc-zajtalan Automatikusan érzékeli a helyiséget és automatikusan beállítja a turbó ventilátor szélsebességét, amely biztosítja a folyamatos és stabil kimenetet, a megszakítás nélküli kimenetet 35decibel alatt

Élvezze a friss aldehidmentes, aszeptikus lakókörnyezetet.

A baktériumok megbújnak a tiszta ágynemű között

Ozo Gravel

Működési ciklus:

 • 30 perc egyszeri müködés
 • 24 órás folyamatos működés, – 10 perc szünet – 50 perc szünet ( Minden óra egy ciklus)

Műszaki adatok:

 • Model: M-103
 • Energiafogyasztás: 0,6W
 • Bemeneti feszültség: DC5V
 • Ózon kibocsátás: 5mg/óra
 • Lítium elem: igen
 • Akkumulátor üzemideje: 48 óra
 • Működési terület: < 10 m2
 • Alkalmazás: gépjármű, gardrób, cipősszekrény, WC, fürdőszoba
 • Nettó súly: 105g
 • Termék mérete: 90x46x65 mm

Az Ozo készülékek előállítják a kis mennyiségű ózont. Az ózon hasonló módon jön létre, mint a természetben is történik. Gyorsan bekerül a légtérbe. Amint az ózon a levegőbe kerül, megkezdi vírusirtó munkáját. Elindul az oxidációs folyamat, a vírusok,baktériumok elkezdenek megsemmisülni.  A vírusok elpusztulnak, tisztul a levegő, a megmaradt oxigén molekulák a légtérben maradnak. Rövid szellőztetést követően tiszta és friss lesz a levegő a helyiségben.

Garancia: 1 év