Oldal kiválasztása

Ozo Galaxy ózonos fertőtlenítő sterilizáló ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

Akció!

Ozo Galaxy ózonos fertőtlenítő sterilizáló ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

27,990 Ft

Hatékonyság: A baktériumölő képesség hatszázszorosa az antibiotikumoknak, háromezerszerese az ultraibolya sugárzásnak és tízezerszerese a kínai gyógynövényekének.

Széles spektrumú: Az ózon egyidejűleg elpusztítja a különböző baktériumokat, vírusokat, penészgombákat. Ez páratlan más vírusellenes szerekkel szemben.

Biztonságos: Az ózon akut toxicitási vizsgálat LD50 értéke azt mutatja, hogy nem mérgező. Nincs irritáló hatása bőrre, nyálkahártyára, szemekre, sejtekre, stb.

Áthatolhatóság: Az ózon kis molekulatömege miatt erős penetrációs hatást fejt ki a sejtekre és szövetekre, így gyorsan behatol, hogy elpusztítsa a patogén mikroorganizmusokat.

Nincs ellenállás: Hatásának elve eltér minden antibiotikum és antivirin elvétől és végül oxigén keletkezik. A bakteriális vírusoknak nincs ellenállásuk és hosszútávon nem fognak rezisztenciát okozni.

Leírás

Megbízható teszt a bizalomért! Shenzhen Changtai Weiye Elektronics csapata tesztelte, hogy az eszköz megfeleljen az alkalmazandó FCC szabályoknak és előírásoknak. A vizsgálati módszer a lehető legpontosabb mérési szabványoknak megfelelt továbbá a szövetségi kommunikációs bizottság követelményének. Megfelel a 2014/30/EU tanácsi EMC irányelvnek.

A kutatások arra mutatnak rá, hogy kis mennyiségű ózon használatával is elpusztíthatók a vírusok, baktériumok, penészgombák. Bebizonyították, hogy ilyen kis mennyiségű koncentrációban nem káros az emberi egészségre.

Digitális kijelző

A legújabb spirálcső-ózontechnológia nagyobb hatékonysággal, alacsonyabb zajjal és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a régi kerámialemezeké. A sterilizálás és fertőtlenítés hatása nyilvánvalóbb.

Fekete technológia-turbó ventilátor-1600 fordulat/perc-zajtalan. Automatikusan érzékeli a helyiséget és automatikusan beállítja a turbó ventilátor szélsebességét, amely biztosítja a folyamatos és stabil kimenetet, a megszakítás nélküli kimenetet 35 decibel alatt.

 

Ozo Galaxy

Beépített visszaszámlálóval rendelkezik!

 1. P1- Erős sterilizálás
 2. P2-Közepes mértékű sterilizálás
 3. P3-enyhe sterilizálás

Műszaki adatok:

 • Model: M-303
 • Energiafogyasztás: 6W
 • Bemeneti feszültség: AC90-230V
 • Ózon kibocsátás: 150mg/óra
 • Működési terület: 50-150 m2
 • Alkalmazás: hálószobák, nappali, iroda, raktár helyiségek, intézmények
 • Nettó súly: 206 g
 • Termék mérete: 130x130x78 mm

Az Ozo készülékek előállítják a kis mennyiségű ózont. Az ózon hasonló módon jön létre, mint a természetben is történik. Gyorsan bekerül a légtérbe. Amint az ózon a levegőbe kerül, megkezdi vírusirtó munkáját. Elindul az oxidációs folyamat, a vírusok,baktériumok elkezdenek megsemmisülni.  A vírusok elpusztulnak, tisztul a levegő, a megmaradt oxigén molekulák a légtérben maradnak. Rövid szellőztetést követően tiszta és friss lesz a levegő a helyiségben.

Garancia: 1 év