Ozo Comet ózonos fertőtlenítő ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

Akció!

Ozo Comet ózonos fertőtlenítő ózonkészülék vírusok baktériumok és penészgombák ellen

21,990 Ft

Hatékonyság: A baktériumölő képesség hatszázszorosa az antibiotikumoknak, háromezerszerese az ultraibolya sugárzásnak és tízezerszerese a kínai gyógynövényekének.

Széles spektrumú: Az ózon egyidejűleg elpusztítja a különböző baktériumokat, vírusokat, penészgombákat. Ez páratlan más vírusellenes szerekkel szemben.

Biztonságos: Az ózon akut toxicitási vizsgálat LD50 értéke azt mutatja, hogy nem mérgező. Nincs irritáló hatása bőrre, nyálkahártyára, szemekre, sejtekre, stb.

Áthatolhatóság: Az ózon kis molekulatömege miatt erős penetrációs hatást fejt ki a sejtekre és szövetekre, így gyorsan behatol, hogy elpusztítsa a patogén mikroorganizmusokat.

Nincs ellenállás: Hatásának elve eltér minden antibiotikum és antivirin elvétől és végül oxigén keletkezik. A bakteriális vírusoknak nincs ellenállásuk és hosszútávon nem fognak rezisztenciát okozni.

Leírás

Megbízható teszt a bizalomért! Shenzhen Changtai Weiye Elektronics csapata tesztelte, hogy az eszköz megfeleljen az alkalmazandó FCC szabályoknak és előírásoknak. A vizsgálati módszer a lehető legpontosabb mérési szabványoknak megfelelt továbbá a szövetségi kommunikációs bizottság követelményének. Megfelel a 2014/30/EU tanácsi EMC irányelvnek.

A kutatások arra mutatnak rá, hogy kis mennyiségű ózon használatával is elpusztíthatók a vírusok, baktériumok, penészgombák. Bebizonyították, hogy ilyen kis mennyiségű koncentrációban nem káros az emberi egészségre.

A baktériumok és vírusok gyors és hosszútávú elpusztítása otthonában. Kezdje el védeni családja egészségét! Élvezze a friss aldehidmentes, aszeptikus lakókörnyezetet.

 

Alacsony zajszint, mindössze 35 decibel.

 

A technológia szépsége a minőségből fakad.

A legújabb spirálcső-ózontechnológia nagyobb hatékonysággal, alacsonyabb zajjal és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a régi kerámialemezeké. A sterilizálás és fertőtlenítés hatása nyilvánvalóbb.

 

Fekete technológia-turbó ventilátor-1600 fordulat/perc-zajtalan. Automatikusan érzékeli a helyiséget és automatikusan beállítja a turbó ventilátor szélsebességét, amely biztosítja a folyamatos és stabil kimenetet, a megszakítás nélküli kimenetet 35 decibel alatt.

 

Jelzőfény-intelligens kettős érzékelés, érintőgombok, többszínű jelzőfény, működési állapot egy pillanat alatt. Piros- bekapcsolt készenléti állapotot jelzi Zöld- a kézi üzemmódba való belépést jelenti Sárga- az automatikus üzemmódba való belépést jelenti

Ozo Comet

Működési ciklus:

  • 20 perc egyszeri működés
  • 24 órás folyamatos működés- 15 perc működés, 45 perc szünet ( Minden óra egy ciklus)

Műszaki adatok:

  • Model: M-503
  • Energiafogyasztás: 6W
  • Bemeneti feszültség: AC90-230V
  • Ózon kibocsátás: 150mg/óra
  • Működési terület: 100m2
  • Alkalmazás: hálószobák, nappali, iroda, raktár helyiségek, intézmények
  • Nettó súly: 150g
  • Termék mérete: 115x75x65 mm

Az Ozo készülékek előállítják a kis mennyiségű ózont. Az ózon hasonló módon jön létre, mint a természetben is történik. Gyorsan bekerül a légtérbe. Amint az ózon a levegőbe kerül, megkezdi vírusirtó munkáját. Elindul az oxidációs folyamat, a vírusok,baktériumok elkezdenek megsemmisülni.  A vírusok elpusztulnak, tisztul a levegő, a megmaradt oxigén molekulák a légtérben maradnak. Rövid szellőztetést követően tiszta és friss lesz a levegő a helyiségben.

 

Garancia: 1 év