HD DVR Autós eseményrögzítő kamera

HD DVR Autós eseményrögzítő kamera

5,290 Ft

A készülék rögziti a menetközbeni eseményeket. Felvételeket készít amit egy SD kártyára ment, mely könnyen számítógépre másolható és visszanézhető. AV out csatlakozója segítségével közvetlenül TV-re is köthető!Tapadókoronggal a szélvédőre szerelve a gépkocsi indításakor automatikusan bekapcsol és annak leállásig folyamatosan rögzíti az eseményeket. Kétes baleset, út hibák, egyéb közlekedési eseményeknél döntő szerepe lehet! Kiválóan alkalmas az utazási élmények jó minőségű rögzítésére. A gépkocsiból kivéve – saját tartozék akkumulátor – teljes értékű HD felbontású videókameraként, hangrögzítőként és fényképezőgépként, valamint lejátszóként is használható!

Leírás

Egyszerűen telepíthető és üzemeltethető kamera, mely a gépkocsi haladásakor (éjjel is) folyamatos kép és – igény esetén – hangfelvételt készít.

A készülék rögziti a menetközbeni eseményeket. Felvételeket készít amit egy SD kártyára ment, mely könnyen számítógépre másolható és visszanézhető. AV out csatlakozója segítségével közvetlenül TV-re is köthető!Tapadókoronggal a szélvédőre szerelve a gépkocsi indításakor automatikusan bekapcsol és annak leállásig folyamatosan rögzíti az eseményeket. Kétes baleset, út hibák, egyéb közlekedési eseményeknél döntő szerepe lehet! Kiválóan alkalmas az utazási élmények jó minőségű rögzítésére. A gépkocsiból kivéve – saját tartozék akkumlátorával – teljes értékű HD felbontású videókameraként, hangrögzítőként és fényképezőgépként, valamint lejátszóként is használható!


Termék jellemző:
* 2,5 „TFT színes monitor
* 6 LED, éjjellátó funkció
* 90 fokos látószög
* Hangfelvétel
* Automatikus rögzítési lehetőség az autó indításkor.
* Nagy sebességű felvétel.
* Idő és dátum kijelzés
* nappali és éjszakai felvétel
* 32gb-ig használható SD kártya (nem tartozék)
* támogatja a valós idő és dátum kijelzés a video
* áramellátása autós töltő, vagy AC100-240V (opcionális)
* Video: VGA (864 * 480), QVGA (320 * 240), D1 (720 * 480),
HD (1280 * 720)
* Akkumulátor típusa: Lítium-ion, 600mAh, 3,7 V
A csomag tartalma:
1 x In-Car Digital Video Camera Recorder
1 x Autós tartó
1 x Li-ion akkumulátor
1 x Autós töltő
1 x USB kábel
1 x Felhasználói kézikönyv (angol)